Green Tea jsou želatinové kapsle z extraktu zeleného čaje a antioxidantu vitamínu C. Obě aktivní komponenty pomáhají rychle regenerovat organismus, obnovovat síly a energii, povzbuzují centrální nervovou soustavu, zlepšují obranyschopnost organismu, mají uklidňující účinek a působí proti stárnutí organismu.
Přírodní antioxidant a stimulant na zrychlení celkového metabolismu (podpora odbourávání tuků).
100 cps 450,-407,-
-10%
Klikněte pro zvětšení.
Green Tea
ATP Nutrition
Informace výrobce (Green Tea, ATP Nutrition):
Jak působí?
green tea (zelený čaj) je významným zdrojem polyfenolů, látek s antioxidačními účinky, řadící se mezi katechiny. Z nich je nejdůležitější EGCG (epigallokatechingallát) – silný antioxidant, který je ve svém účinku nejméně 100krát efektivnější než vitamín C a asi 25krát efektivnější než další důležitý antioxidant vitamín E, chránící tělesné buňky před volnými radikály, které způsobují předčasné stárnutí organismu
katechiny všeobecně bojují proti rakovině a podporují imunitní systém – zlepšují obranyschopnost organismu.Povzbuzují centrální nervovou soustavu snižováním vysokého krevního tlaku, čímž má zelený čaj uklidňující účinek
obsahuje vysoké koncentrace katechinů, které rovněž efektivně snižují hladiny krevního cukru, čímž omezují nebezpečí onemocnění cukrovkou. Jeho dlouhodobé užívání přináší velká pozitiva v prevenci onemocnění srdce a cév, vývoje žaludečních vředů a rakoviny tlustého střeva. Konzumenti zeleného čaje mají ve stáří podstatně menší srdečně-cévní komplikace s nižším počtem náhlých příhod. Katechiny mají významnou zhášecí aktivitu na singletový kyslíkový radikál a brání peroxidaci tuků, což je velmi významné u mikrosomálních membrán. Mají schopnost inhibovat tvorbu tromboxanu a snižovat hladinu cholesterolu v krvi
užívání zeleného čaje podporuje snižování nadváhy. Významnou vlastností zeleného čaje jsou jeho thermogenní účinky s příznivým vlivem na zvýšené pálení tuků (tělo pálí více kalorií). Katechiny intenzivně podporují zvýšení oxidace tělesných tuků a tím zvyšování energetického výdeje. Tím je jeho účinek efektivnější při úpravě tělesné hmotnosti
snižuje riziko vývoje rakoviny jícnu. Tlumí aktivitu prvoků v ústech, které způsobují vývoj zubního kazu člověky
důležité antioxidační vlastnosti zeleného čaje synergicky posiluje antioxidační vitamín C
svými všeobecně pozitivními vlastnostmi osvěžuje tělo a napomáhá boji proti civilizačním chorobám
je pro svoji antioxidační kapacitu stejně jako pro další všeobecně zdraví prospěšné vlastnosti celosvětově známý. Podle posledních výzkumů vytváří světový průlom v suplementech napomáhajících při odbourávání tuků a snižování tělesné hmotnosti v dietních obdobích
doporučované množství zeleného čaje jsou 3 gramy denně v několika dávkách (nejlépe se snídaní, obědem a večeří)